TERMÉK FOTÓZÁS

A vizuális élmény, a jól látható részletek, melyet egy jó minőségű fotó nyújthat mind-mind fontosak, akár online vásárlásról, használat segítő leírásokról, vagy nagyméretű nyomtatványokról legyen is szó. Napjainkban akinek a termékeiről, munkájáról nincsenek jó minőségű fotói, biztos hátrányba kerül a piacon. Mi ebben tudunk Önöknek segíteni, hogy vállaljuk termékeik fotózását műtermünkben anyagtól és mérettől függetlenül, vagy nagyobb tárgyak esetén, azok tartózkodási helyen, gyárakban, bemutatótermekben. A kép jellegét tekintve lehet informatív, mely a termék használatát, értékesítését segíti, lehet kreatív reklámfotó plakátokra, vagy reklámanyagokhoz, illetve lifestyle fotó, melyek dekoratív, de hétköznapi környezetben, használat közben mutatja be a terméket. Igény esetén modellek bevonásával, illetve ruházati termékeknél szellembábus (próbabábus ruhafotózás) is megoldható.

SEGÍTÜNK, HOGY ÖNNEK KÖNNYEBB LEGYEN

MAGASSZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Több éves tapasztalattal rendelkezünk kis, közép, nagyvállalatok, illetve multinacionális cégek kiszolgálásában egyaránt

LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁS
Igény esetén helyszíni fotózást, vagy a termékek szállítását is vállaljuk, ezzel megkönnyítve az Ön dolgát
EGYEDI MEGOLDÁSOK
Fontos számunkra az Ön elégedettsége, ezért a fotózás minden részletét személyre szabjuk

AKIK MÁR BENNÜNKET VÁLASZTOTTAK

Számos plakátot, honlapot, nyomtatványt díszítenek fotóink, segítve a cégek fejlődését, vagy épp webshopokban a termékek értékesítését. Néhány példa eddigi ügyfeleink közül: